6 Aralık 2013 Cuma

Neşeli matematik ; hatırlayan var mı????

             Merhabalar.Bir hafta oldu ve ben bir şey yazamadım ama aklım hep bloğumda.Şimd sizinle paylaşacak bir şey buldum ve bir heyecanla yazmaya başladım.

             Bundan bir kaç zaman önce arkadaşlarla sohbet ediyorduk. Eski programlardan konu açıldı. Ben de küçükken inanılmaz keyif alarak izlediğim ve cumartesileri yayınlanan bir programdan bahsettim ama ismin hatırlayamadım. Başka kimse de hatırlayamadı. Bneim aklıma takıldı çünkü çocukluğumun en güzel programlarındandı yani bende iz bırakan diyebilirim .Hemn bilgisayarımın başına geçip araştırdım ama nafile. Programın görüntüleri gözümün önünde yalnız ismine dair hiç bir şey yoktu. Neyse o gün bulamamıştım ve çokta uğraşmamışım demekki.

             Bugün yine nerden aklıma geldi bilmiyorum birden o program aklıma geldi ve ben bunu bulmalıyım yoksa takıldı dedim. Böylr bir huyum vardır. İnternette arayıpta bir şeyi bulamassam dayanamıyorum bulana kadar mücadele ediyorum.

             Veeee sonuçta buldum.Rahatladım yani.

              Taaaa 6-7 yaşalrıma,ozaman oturduğumuz eve götürdü beni.Benim için gerçekten önemli olduğu için de hemen sizinle paylaşmak istedim.Belki sizlerden de hatırlayan olur...

Neşeli matemetik.....

İşte bir bölüm:)))))

http://www.youtube.com/watch?v=7t0TQQGZuFI&list=PLXhRf3xxKDaRic1uI2Z-Z3ODk5QRPnXpg&index=41

              

2 yorum:

  1. ben bu programlara yetişememişim. ama çocukluğumuzdaki çizgi filmler bile başkaydı ;) şimdi çoğunluğu şiddet içerikli :( yazık yeni nesile :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle Sezin eski programlar başkaydı.Ben çok özlüyorum şimdiden eskiyi.

      Sil