13 Ağustos 2012 Pazartesi

GENÇLİK PARKI...

                        Bu yazımda sizlerle cuma akşamı gezimizi paylaşmak istedim.Cuma akşamaı iftar yemeğini kızkardeşim,eşi ve erkek kardeşimle birlikte dışarda yedik ve daha sonrasında Hamamönü'ne Ramazan şenliklerine gidelim dedik.Oraya hiç gitmediğimiz için merak ediyorduk.Yolda fikir değiştirdik ve gençlik parkına gidelim dedik.İyiki de öyle yapmışız.Programlı gitmiş olsak bu kadar keyif alırdık.
                       İlk önce yeni düzenlemeden bahsedeyim.Ben gençlük parkı yeniden düzenlendikten sonra hiç mememiştim.Çok harika olmuş.Ankara'lılar için hem merkezde hem de güzel vakit geçirebileceğin,ailelerin rahatlıkla gidip gezebileceği bir mekan olmuş.

                        Gittiğimizin ilk dakikalarında neler olup bittiğini pek kavrayamadık.Bir konser sahnesi vardı ve dans gösterileri vardı.Biraz onları izledik ve ondan sonra havuzda ışıklı su gösterileri başladı.Tek kelimeyle muhteşemdi.Büyülendik.....

Resim yazısı ekle
Resim yazısı ekle


Resim yazısı ekle






                        Daha sonra ise bir snucu sahneye çıktı ve sanatçıyı takdim etti...Daha önce televizyonda birkaç kez denk geldiğimve türk sanat müziği sevdiğim halde çok dikkatli dinlemediğim bir sanatçıyı anaon etti.Ertuğrul ERKİŞİ..Şarkılar başladı.Arkasından birkaç tane ilahi.Biz(kızkerdeşim ve ben) mest olduk.Dinledikçe dinledik dinledikçe dinledik.Harika bir konser oldu.
                         Daha sonra da ordaki standları gezdik ve akşamımız tamalandı.Dediğim gibi programlasak ve özenli planlar yapsak bukadar keyif almazdık.


1 yorum:

  1. gercekten genclikparki ankaralılar icin süper olmuş.herkese tavsiye ederim.ogunki eğlencemiz siperi hersey cok güzeldi

    YanıtlaSil